VeteranCamping.dk

Retro når det er bedst

MhS Logo

Hvorfor er vi medlem ?

Der er 3 hovedområder hvor medlemskabet af MhS er til vores fordel:

1. Forsikring:

En betydelig fordel ved at vi er tilknyttet Motor historisk Samråd er at vi dermed har tegnet en ansvars/ arbejdsskadeforsikringsordning

Denne forsikring dækker bestyrelse og skade sket ved det frivillige arbejde, der udføres i forbindelse med træf i klubberne. Det er en arbejdsskadeforsikring, der dækker, når der er sket en skade, der berører de frivillige samt skade på 3. person eller dennes ting. Forsikringen skal under alle omstændigheder tegnes af klubben, da den er lovbefalet og ofte en betingelse, der stilles af politiet, for at man kan få lov til at afholde arrangementer.

Og hvad kan der ske ved et træf hvor, man så får brug for en sådan forsikring? En motorhjælm falder ned og kvæster hånden på en tilskuer eller klubflaget/banneret vælter i blæsten og laver skade. Kun fantasien sætter grænse for risikoen. Man har heldigvis, i MHS, hidtil ikke haft brug for forsikringen, men det er godt at være forsikret, da erstatninger jo kan være ganske betydelige.

2. Talerør overfor Staten og Myndighederne:

MhS bruger en del energi på lobbyvirksomhed på Christiansborg og indflydelse i den internationale organisation FIVA i Bruxelles. Med vores medlemskab af MhS er vi med til at sikre, at vi også i fremtiden har ”Gårsdagens køretøjer på morgendagens veje” – og ikke bare er museumsgenstande, der lejlighedsvis må ”luftes”.

3. Og det er billigt:

For hvert enkelt medlem i vores klub bruges blot 20 kroner (af kontingentkronerne) om året – eller sådan cirka to liter benzin – for at vi er med i MhS.

Besøg deres spændende hjemmeside (http://www.motorhistorisk.dk) og find menu-punktet 'I tvivl ?', her er rigtigt mange gode oplysninger for veteranfolk.

Ønsker du at læse et referat fra generalforsamling for MHS:

....så klik på det du ønsker.

VeteranCamping Klub Danmark

Helgesvej 97, Gelsted, 4160 Herlufmagle