Logo grå

 VeteranCamping / Graziella klubbens E-mail service. 12-2014

Mini udgave af e-Sneglehuset 

Hej Gæst

TV2 Fri's
Fantasifulde Rum
Nu har klubben været i verdenspressen.

Hovedrollerne belv indtaget af:
Ella & Gunnar
Lilian & leif
Eva & John
ella-gunnar

I 'Fantasifulde rum' kommer seerne sammen med vært Jens Bordinggaard rundt i hele Danmark til vidt forskellige steder og mennesker, der alle har det til fælles, at de har skabt et helt personligt og fantastisk rum på meget lidt plads.

Programmerne emmer af inspiration, entusiasme og personlighed. Det er en rejse gennem danskernes egne unikke boliger med fokus på anderledes og finurlige løsninger, og jeg er meget glad for, vi får lov at komme med indenfor. Programmets vært, Jens Bordinggaard, er selv en dygtig håndværker, og hans entusiasme smitter - både når han besøger danskernes fantasifulde rum, og når man følger processerne og hans dedikation til sine egne projekter.

Og her passer vores klub jo som fod i hose. I vore vogne er der lagt meget kærlighed, sjæl og for nogen mange timers indsats for at opnå vores helt eget'Fantasifulde Rum'.

Vore TV -sars var gennem en hård indsats den dag, optagelsen tog 4 ½ time (=en hel pensionistarbejdsdag) og resultatet blev til en udsendelse på godt 8 minutter i landsdækkende TV's bedste sende tid, så man er vel kendt.

Har du lyst til at se udsendelsen med nogle af vore bedste stjerner, en Graziella, en MKP og en SMV kan du gå på klubbens hjemmeside eller klikke her.


Det og meget mere kan du læse mere om på vores hjemmeside:  

www.veterancamping.dk 

 

Hvis du ikke ønsker flere mails fra os, kan du blot klike her: 
Layout - VeteranCamping ®

 

 

Powered by AcyMailing